Carta
Entrants freds
Bacallà marinat
Anguila fumada
Carpaccio de tonyina
Escopinyes amb alfàbrega
Amanida verda
Amanida de tomàquet i ceba
Entrants calents
Suquet d’anguila
Anques de granota fregides
Carpaccio de peus de porc
Pop de roca a la brasa
Previous slide
Next slide
Marisc
Ostres
Cloïsses
Cargols de mar
Musclos a la marinera
Peix fregit
Xipirons fregits
Calamars a la romana
Calamars a la planxa
Sepia a la planxa
Gambes a la planxa
Escamarlans a la planxa
Espardenyes
Peix a la planxa
Rap
Lluç
Besuc
Molla
Penegal
Sard
Pagell
Llenguado
Rèmol
Llobarro
Carn
Pollastre
Bistec de Vedella
Entrecot de Vedella
Xai
Arrossos
i fideuà
Fideuà
Arròs de peix a la cassola
Paella de peix
mínim 2 persones
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide