Carta

Entrants freds

Bacallà marinat

Anguila fumada

Carpaccio de tonyina

Escopinyes amb alfàbrega

Amanida verda

Amanida de tomàquet i ceba

Entrants calents

Suquet d’anguila

Anques de granota fregides

Carpaccio de peus de porc

Pop de roca a la brasa

Previous slide
Next slide

Marisc

Ostres

Cloïsses

Cargols de mar

Musclos a la marinera

Peix fregit

Xipirons fregits

Calamars a la romana

Calamars a la planxa

Sepia a la planxa

Gambes a la planxa

Escamarlans a la planxa

Espardenyes

Peix a la planxa

Rap

Lluç

Besuc

Molla

Penegal

Sard

Pagell

Llenguado

Rèmol

Llobarro

Carn

Pollastre

Bistec de Vedella

Entrecot de Vedella

Xai

Arrossos
i fideuà

Fideuà

Arròs de peix a la cassola

Paella de peix

mínim 2 persones

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Suquet
de peix

per encàrrec

Restaurant, Marisqueria

info@triton.cat – C-31, s/n, 17257 Gualta, Costa Brava, Girona

Reserva

(només per telèfon)

Horari d'hivern:

del 15 de setembre a maig
(excepte Nadal i el mes de gener per vacançes).

 (dijous i diumenge tancat)

Dilluns, dimarts i dimecres
de 9:00h. a 18:00h.

Divendres i dissabte

de 9:00h. a 18:00h. – 20:00h. a 00:00h.

Horari d'estiu:

de juny a 15 de setembre

De dilluns a dissabte (diumenge tancat)
de 8:30h. a 22:30h.