el Triton

Història

El restaurant Triton neix al 1982 quan un matrimoni (en Josep i la Carme) varen portar des de la platja aquest petit establiment, convertit amb els anys en el restaurant que és actualment, sense oblidar que tot això ha estat gràcies a la fidelitat dels seus clients i que en moltes ocasions són molts més: són amics.

El lloc

El restaurant ofereix una amplia gama de plats. Al matí es serveix un esmorzar de forquilla típic de la zona, és a dir, vostè pot esmorzar galta de porc a la brasa, calamars a la planxa, peix fregit, embotits de la terra, entre altres plats del dia, tot acompanyat de pa amb tomàquet, una amanida de ceba de Figueres i un bon got de vi.

Al migdia, de dilluns a divendres laborables, disposem d’un menú molt elaborat, pero sempre sense perdre el toc de la cuina casolana de l’empordà: un menú on tothom és benvingut, tant el que està de vacances, com aquell que, simplement està cansat de treballar i necessita un moment de relax. Tots hi troben bona cuina, ambient agradable i un preu econòmic.

I en tot moment pot gaudir de la nostra carta amb mariscos i peixos a la brasa, portats a diari des de les llotges de Palamós i Roses. Sí, sí, tot està cuinat en una planxa per els xefs: l’Eduard Cateura i en Marc Girona. Un bon peix fresc, una mica d’oli d’oliva verge i a gaudir del paladar.

Sala privada per grups fins a 25 persones

Restaurant, Marisqueria

info@triton.cat – C-31, s/n, 17257 Gualta, Costa Brava, Girona

Reserva

(només per telèfon)

Horari d'hivern:

del 15 de setembre a maig
(excepte Nadal i el mes de gener per vacançes).

Dilluns, dimarts i dimecres
de 8:30h. a15:30h.

Dijus, divendres i dissabte (diumenge tancat)
de 8:30h. a 22:30h.

Horari d'estiu:

de juny a 15 de setembre

De dilluns a dissabte (diumenge tancat)
de 8:30h. a 22:30h.