Menu

Cold Starters

Cod carpaccio with Chantarelle mushroom

Smoked Eel with Cottage cheese

Steamed cockles in basil sauce

Tuna Tataki

Puff pastry with foie, apple and figs

Mixed salad

Tomatoe and onion salad

Anchovies

Hot Starters

Eel stew

Frog’s legs

Carpaccio of pork feet with foie

Grilled rock octopues

Previous slide
Next slide

Seafood

Oyster Gaillerdeau nº 3

Galician clams

Sea snails

Mussels in marinière sauce

Fried fish

Little fried calamari

Breaded calamari

Grilled squid

Grilled cuttlefish

Grilled prawns (250gr)

Grilled scampi

Sea cucumber

Grilled Fish

Monkfish

Hake

Red snapper

Forkbeard (Swetty Betty)

Catalan Mackerel

White seabream

Pandora seabream

Flounder

Turbot

Sea bass

Meat

Grilled pork feet

Veal steak

Veal entrecot

Lamb

Rice
and Fideuà

Fish Fideuà

Fish rice casserole

Fish paella

Minimum 2 people

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Fish Suquet

by request

Seafood Restaurant

info@triton.cat – C-31, s/n, 17257 Gualta, Costa Brava, Girona

Reserva

(Sólo por teléfono)

Horario de invierno:

del 15 de septiembre a mayo
(Excepto Navidad y el mes de enero por vacaciones).

Lunes, martes y miércoles
de 8: 30h. a15: 30h.

Dijus, viernes y sábado (domingo cerrado)
de 8: 30h. a 22: 30h.

Horario de verano:

de junio a 15 de septiembre

De lunes a sábado (domingo cerrado)
de 8: 30h. a 22: 30h.

Reserva

(només per telèfon)

Horari d'hivern:

del 15 de setembre a maig
(excepte Nadal i el mes de gener per vacançes).

Dilluns, dimarts i dimecres
de 8:30h. a15:30h.

Dijus, divendres i dissabte (diumenge tancat)
de 8:30h. a 22:30h.

Horari d'estiu:

de juny a 15 de setembre

De dilluns a dissabte (diumenge tancat)
de 8:30h. a 22:30h.